Side / Trimmer`n

Social

Trimmer`n

Eget trimrom som er godt utstyrt med treningsapparater, ergometersykler, tredemøller og vekter.

Nå har vi fått inn endel av det nye utstyret, og vi er kjempe fornøyd, og håper våre kunder liker forandringene. Vi har blandt annet fått inn TRX slynger, samt en Synergi 360, som man kan kjøre alle slags øvelser i.

Massasje:

Vi Har nå mulighet til å tilby sports massasje. Ta kontak i resepsjonen for mer info.

Det er 16 års alders grense for bruk av vekter. Husk håndkle ved trening, samt innesko. Husk å rydd etter deg når du er ferdig!

 

POWERFIT BOOTCAMP   

Den 28/8-17 starter vi opp igjen med Powerfit bootcamp. Det blir kondisjon på mandager 18-19 og styrke på torsdager 18-19. Den første økta kjører vi ei kombinasjonsøkt, og den er gratis for alle, som en prøve time.  Kondisjonen kjører vi ute hele året, og styrke økta kjører vi ute så lenge det lar seg gjøre! Når det ikke går ann å drive ute lenger, kjører vi den inne, enten på Totenbadet, eller i storhallen.Ta kontakt for mer info. OBS:begrenset med plasser

Trener hele kroppen-Treningen har, som navnet tilsier, hentet inspirasjon fra militære øvelser. Bakker, benker, trapper, tømmerstokker, tau, nett, bildekk og ikke minst din egen kroppsvekt brukes for å oppnå maksimalt treningsutbytte. Vi bærer, åler, kryper, hopper, løper, bygger og trekker. Det gir oss mange utfordringer, både individuelt og i lag. Med Power-Fit Bootcamp trener du hele kroppen gjennom utradisjonelle metoder i en hinderløype, forteller Renate Melbye Utti, som er en av instruktørene.

Ingen dager er like med PowerFit Bootcamp. Hver økt er unik, allsidig, motiverende og utrolig effektiv. Du vil garantert ta treningen din til et nytt nivå. Denne treningsformen blander tradisjonell styrketrening med ulike former for intervall- og utholdenhetstrening.

”Det lille ekstra”- Det finnes mange ulike variasjoner og typer Bootcamp. Målet med Powerfit BootCamp er å motivere deltakerne til å yte ”det lille ekstra”. I løpet av en økt med denne treningsformen vil du sannsynligvis trene mer styrke og utholdenhet med lite pauser og i et større tempo enn du trodde du ville klare.-Treningsformen er annerledes, effektiv, utfordrende og krevende. Her utfordrer du deg selv om du har trent lite eller du er meget godt trent. Det er bare å melde seg på, oppfordrer Renate.

Fakta:

PowerFit Bootcamp

Påmelding:

I resepsjonen eller på mail til

post@totenbadet.no


 

Totenbadet

Badelandveien 74
2830 Raufoss

Telefon: 61 15 91 80
Epost: post@totenbadet.no
Powered by Dynasite 1.3